
Zapraszam na kolejny odcinek audycji „Mój biznes, moja historia”
Zapraszam na kolejny odcinek audycji "Mój biznes, moja historia" w Radio Super FM.
Porozmawiam z Anita Agnihotri , businesswoman, która razem z synem Mariusz Łuszczewski prowadzi w Szczecinie sieć egzotycznych restauracji.
W programie między innymi:
- Czy miesięczny limit 4 kg mięsa na osobę na kartki pozwalał w PRL wykarmić wyrośniętego bernardyna
- Kto i w jaki sposób otwierał pierwsze w Polsce fast foody?
- Czy panstwo pomaga przedsiebiorcom z branzy gastronomicznej, jaka jest ich aktualna kondycja?
- O czym powinien pamiętać przedsiębiorca, który chce zainwestować w biznes gastronomiczny i przyciągnąć smakoszy?
- Na jakie sekrety, powinno się zwrócić uwagę? Czy jest przepis na sukces w gastronomii?
O sukcesach i porażkach w biznesie szczerze i bez lukru rozmawiam ze szczecińskimi przedsiębiorcami.
Koniecznie dajcie znać w komentarzach z kim chcielibyście abym przeprowadziła kolejną rozmowę i o co chcielibyście zapytać moich następnych gości?
Na program zaprasza: Zachodniopomorski ZPP
Wyszukiwanie
O mnie
Nazywam sięMonika RóżyckaDr Monika Różycka – manager, wysokiej klasy specjalista w zakresie podnoszenia zyskowności firm. Zajmuje się dostarczaniem i wdrażaniem rozwiązań, które ustalone wcześniej z klientem pod konkretny problem, cel biznesowy czy priorytet do zrealizowania, przynoszą firmie wzrost przychodów, poprawę rentowności i trwałe rezultaty biznesowe.
Czytaj więcejKategorie wpisów
Fanpage na facebooku