Zapraszam na kolejny odcinek audycji „Mój biznes, moja historia”

Zapraszam na kolejny odcinek audycji „Mój biznes, moja historia”

Zapraszam na kolejny odcinek audycji "Mój biznes, moja historia" w Radio Super FM.

Porozmawiam z Anita Agnihotri , businesswoman, która razem z synem Mariusz Łuszczewski prowadzi w Szczecinie sieć egzotycznych restauracji.

W programie między innymi:

- Czy miesięczny limit 4 kg mięsa na osobę na kartki pozwalał w PRL wykarmić wyrośniętego bernardyna

  • Kto i w jaki sposób otwierał pierwsze w Polsce fast foody?
  • Czy panstwo pomaga przedsiebiorcom z branzy gastronomicznej, jaka jest ich aktualna kondycja?
  • O czym powinien pamiętać przedsiębiorca, który chce zainwestować w biznes gastronomiczny i przyciągnąć smakoszy?
  • Na jakie sekrety, powinno się zwrócić uwagę? Czy jest przepis na sukces w gastronomii?

O sukcesach i porażkach w biznesie szczerze i bez lukru rozmawiam ze szczecińskimi przedsiębiorcami.

Koniecznie dajcie znać w komentarzach z kim chcielibyście abym przeprowadziła kolejną rozmowę i o co chcielibyście zapytać moich następnych gości?

Na program zaprasza: Zachodniopomorski ZPP

Powrót do wszystkich wpisów